Премиерът участва в бизнес-закуска на форума на Американската търговска камара и

...
Премиерът участва в бизнес-закуска на форума на Американската търговска камара и
Коментари Харесай

Денков: Основната цел на това правителство е да се интегрираме в европейските и евроатлантическите структури

Премиерът участва в бизнес-закуска на форума на Американската комерсиална камара и българското държавно управление във връзка 120 години определяне на дипломатически връзки сред Съединени американски щати и България, предава Българска телеграфна агенция. 

 

Акад. Денков означи, че всички дейности на държавното управление са ориентирани към постигането на три цели. Интергрирането в евроструктурите като еврозоната, Шенген, Организацията за икономическо съдействие и развиване, съдействие с основни страни като Съединени американски щати, Европейски Съюз като организация, е ориентирано към развиването на България като естествена европейска страна.

 

Второто е, че за постигането на тази цел ще действаме изцяло прагмитично, сподели Денков. По думите му измененията в законите, решенията, които държавното управление взема, целят умерено, методично, систематично да бъдат направени измененията, които чакат хората от години. Даваме си сметка какъв брой е мъчно, само че имаме явен и съответен проект, съобщи министър-председателят.

 

Кабинетът е много по-стабилен, в сравнение с евентуално наподобява. Напрежение има и ще има, разногласия също, ползи, с които би трябвало да се сблъскваме ще се пробват да пречат на това, което вършим, добави акад. Денков.

 

Важното по думите му е, че огромното болшинство в Народното събрание и от народа поддържат общата цел. Това ми дава убеденост, че можем да я осъществяваме, сподели Денков и добави, че ще разчита на съдействието с Американската комерсиална камара и с сътрудниците от Европейски Съюз, за реализираме на тези цели.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР